Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8586
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8586
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
margarynę, mąkę, cukier puder, jajka, proszek do pieczenia i aromat do ciast wrzucić do jednego pojemnika - zmiksować; podzielić na dwie części - do jednej dodać kawę lub kakao (zmiksować); wlewać do foremki na przemian białą i ciemną część ciasta; wstawić do piekarnika na 45 min do ok. 180 - 200 stopni; po wyjęciu i ostudzeniu można polać polewą czekoladową z torebki i posypać wiórkami kokosowymi