Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe, tanie do przygotowania
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36014
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 167
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 302
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 355
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36014
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 167
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 302
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 355
Składniki
Włączyć piekarnik na 175 st. WIśnie odsączyć na sicie. Tłuszcz, rum i cukier zmiksować na puszystą masę dodając jajka. Osobno wymieszac: mąkę, proszek do pieczenia i cynamon- nastepnie dodawać do masy. Do przygotowanej foremki wlac troche wiecej niz polowe masy, wysypac wiśnie i zalac resztą masy. Włożyć do piekarnika i piec 60-70 min.