Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka dla tych, którzy glutenu nie chcą w swoich ciastach...Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8708
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8708
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
Olej kokosowy ucieramy z cukrem kokosowym na gładką masę za pomocą miksera.
Następnie dodajemy jajka cały czas ucierając.
Do powstałej masy dodajemy wszystkie składniki sypkie( mąki, budyń ,proszek do pieczenia).
Na koniec dodajemy zmiksowane mango i mieszamy mikserem ok 1 min.
Pieczemy w foremce wysmarowanej olejem kokosowym i oprószonej mąką kukurydzianą 170 st, grzałka góra-dół, 55 min.
Smacznego!