Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne muffinki z zastosowaniem mąki kokosowej oraz truskawek. Można je zrobić nie tylko z truskawkami ale również innymi owocami sezonowymi.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8752
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8752
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
Nastawiamy piekarnik na 180 stopni. Oddzielamy żółtka od białek, białka ubijamy na sztywną pianę. W osobnej misce łączymy mąkę, ksylitol, żółtka, mleko oraz sodę. Dodajemy białka i delikatnie mieszamy. Truskawki kroimy w małe kawałeczki i dodajemy do ciasta i również mieszamy. Przelewamy do formy na muffiny, pieczemy ok. 30-35 min. Smacznego!