Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne muffinki z zastosowaniem mąki kokosowej oraz truskawek. Można je zrobić nie tylko z truskawkami ale również innymi owocami sezonowymi.
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 931
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 330
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 28886
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 931
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 330
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 28886
Składniki
Nastawiamy piekarnik na 180 stopni. Oddzielamy żółtka od białek, białka ubijamy na sztywną pianę. W osobnej misce łączymy mąkę, ksylitol, żółtka, mleko oraz sodę. Dodajemy białka i delikatnie mieszamy. Truskawki kroimy w małe kawałeczki i dodajemy do ciasta i również mieszamy. Przelewamy do formy na muffiny, pieczemy ok. 30-35 min. Smacznego!