Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszne, bez proszku do pieczenia!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Ubić białko na sztywną piane, dodać cukier. Następnie dodać żółtka cały czas ubijając. Zmniejszając obroty miksera na minimum dodawać stopniowo mąke. Na wierzch poukładać plasterki jabłka(tak żeby się nie dotykały).Piec 20min w 180 st.C.
Ubić śmietankę na sztywno, dodać cukier puder, śmietanfix (ja dodaje jeszcze barwnik spożywczy). gotową bitą śmietanę wykładamy na ostygnięty biszkopt, ozdabiamy według uznania i wsawiamy do lodówki na ok. 2 godz. Smacznego