Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Brownie z brzoskwiniami"
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 895
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1084
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 265
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2819
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 895
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1084
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 265
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2819
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Masło utrzyj z 1,5 szklanki cukru pudru. Żółtka z 3 jaj oddziel od białek i połącz z masłem. Cały czas miksując, dodawaj do składników ostudzoną czekoladę i mąkę.
Na koniec połącz masę z ubitą pianą z białek, a następnie wlej 3/4 z niej do natłuszczonej i obsypanej bułką tartą formy.
Żółtka z pozostałych trzech jaj utrzyj z resztą cukru białego oraz waniliowym. Dodaj ser i zmiksuj. Na koniec ubij pianę z trzech białek i wszystko delikatnie połącz.
Masę serową wylej na czekoladową. Ułóż plastry brzoskwiń, a potem dołóż resztę ciemnego ciasta.
Włóż brownie do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz godzinę. Po wyjęciu posyp cukrem pudrem.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Super TV