Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Brownie z brzoskwiniami"
Ten makowiec od lat robię i zawsze mi wychodzi. Na świątecznym stole króluje...
Odsłon: 21488
Dzisiejsze krokiety przygotowałam na imprezę urodzinową do barszczyku czerwon...
Odsłon: 66
Dzisiaj przepis na pyszne naleśniki na krokiety. Ciasto bardzo łatwe w przygo...
Odsłon: 248
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 127
Dzisiejsze krokiety przygotowałam na imprezę urodzinową do barszczyku czerwon...
Odsłon: 66
Dzisiaj przepis na pyszne naleśniki na krokiety. Ciasto bardzo łatwe w przygo...
Odsłon: 248
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 127
Składniki
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Masło utrzyj z 1,5 szklanki cukru pudru. Żółtka z 3 jaj oddziel od białek i połącz z masłem. Cały czas miksując, dodawaj do składników ostudzoną czekoladę i mąkę.
Na koniec połącz masę z ubitą pianą z białek, a następnie wlej 3/4 z niej do natłuszczonej i obsypanej bułką tartą formy.
Żółtka z pozostałych trzech jaj utrzyj z resztą cukru białego oraz waniliowym. Dodaj ser i zmiksuj. Na koniec ubij pianę z trzech białek i wszystko delikatnie połącz.
Masę serową wylej na czekoladową. Ułóż plastry brzoskwiń, a potem dołóż resztę ciemnego ciasta.
Włóż brownie do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz godzinę. Po wyjęciu posyp cukrem pudrem.
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Super TV
Przepisy Desery
Desery
Szybkie ciasto z jabłkami i budyniem
Desery
Mazurek w wersji ptasie mleczko z wiosennym pejzażem
Desery
Najlepsze ptysie z kremem ajerkoniakowym
Desery
Torcik wielkanocny z niespodzianką w środku
Szybkie ciasto z jabłkami i budyniem
Ciasto bez miksera z jabłkami i budyniem zapraszam po przepis
Odsłon: 239
Mazurek w wersji ptasie mleczko z wiosennym pejzażem
"Dalej szły słodkie mazurki, jak kwadratowe kobierczyki, przybrane w lukier,...
Odsłon: 153