Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Budyniowy przysmak"
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1501
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27607
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3007
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4446
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1501
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27607
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3007
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4446
Składniki
1,5 szklanki mleka zagotuj z cukrem, aromatem waniliowym i masłem. Pozostałą szklankę wymieszaj z budyniem, mąką oraz żółtkami, a następnie dolej do gotującego się mleka.
Połowę ciastek wyłóż na blachę wysmarowaną tłuszczem. Zalej je kremem budyniowym i ułóż na nim resztę ciastek.
Na koniec rozłóż na wierzchu pokrojone truskawki i zalej je lekko tężejącą galaretką.
Podawaj po schłodzeniu w lodówce.
<strong>Sylwia Ładyga z Brzegów</strong>Źródło: Super TV