Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne , szybkie ... nie mozna sie im oprzec ;))
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1014
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5590
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17965
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1014
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5590
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17965
Składniki
wersja z serem : Ciasto rozwinac , posmarowac bialym serem posypac delikatnie cukrem , zwinac w roladke ... pokroic na 1 cm . krazki , ulozyc na blaszce wylozonej papierem piec ok. 20 min. w 180 st.
wersja z dzemem : ciasto posmarowac dzemem , zwinac .. reszte robimy jw.
wersja z cukrem : ciasto posmarowac bialkiem na to posypac cukier zwinac .... i jw.
wersja z czekolada : ciasto rozwinac , pociac na kwadraciki 10/10 cm , na srodek polozyc kostke czekoaldy .... zlozyc jak koperte ... polozyc na blaszce ... i reszta jw.
Przepis na cukrowe ciastka francuskie zaczerpniety od `` joagula `` za ktory dziekuje ... moja rodzinka byla zachwycona ( maz tez ) ;))