Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne ciasteczka, niesamowicie pachnące i słodziutkie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6120
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6120
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12987
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4739
Składniki
Wszystkie składniki połączyć w garnku i podgrzewać ciągle mieszając aż do uzyskania plastycznej masy.
Na folii aluminiowej układać uformowane ciasteczka i zostawić do ostygnięcia. Przechowywać w lodówce.