Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne i łatwe do zrobienia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Składniki
Ser przepuścić przez maszynkę.Mąkę wsypać na stolnicę dodać tłuszcz posiekać nożem,dodać ser,wyrobić ciasto.Ciasto oziębić,następnie wa łkować na grubość 3-4 mm.Wykrawać ciasto szklanką,nakładać jabłka,zlepić i ułożyć na blasze.Włożyć do nagrzanego piekarnika.Upiec na złoty kolor.Ostudzić i posypać cukrem pudrem