Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 841
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2725
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3141
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 841
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2725
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3141
Składniki
TWARÓG ZMIELIĆ, ODDZIELIĆ BIAŁKA OD ŻÓŁTEK, DO BIAŁEK DODAĆ CUKIER I CYNAMON - "ROZTRZEPAĆ". DO TWAROGU DODAĆ MĄKĘ, MARGARYNĘ, ŻÓŁTKA, PROSZEK DO PIECZENIA-WYROBIĆ CIASTO, WŁOŻYĆ NA KILKANAŚCIE MINUT DO LODÓWKI, WYJĄC, ROZWAŁKOWAĆ, WYKRAWAĆ SZKLANKĄ KRĄŻKI. JABŁKA OBRAĆ POKROIĆ W ÓSEMKI, NA KAŻDY KRĄŻEK UKŁADAĆ KAWAŁKI JABŁEK, ZLEPIAĆ JAK PIEROGI PIEC NA ZŁOTY KOLOR W TEMP. 180 STOPNI. GORĄCE MOCZYĆ GRZBIETAMI W ROZTRZEPANYM BIAŁKU - SMAKUJE WYBORNIE !!!