Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie do zrobienia, jedynie czas oczekiwania jest dłuższy 1,30 minut
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 205
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Na 1 szklankę cukru , rozkruszyć 10 dkg drożdży
4 jajka roztrzepać jak na jajecznicę, dodać odrobinę soli , wlać na cukier i drożdże
lekko podgrzać 1 szklankę dobrego oleju i znowu wlać na pozostałe składniki
wlać 3/4 szklanki zimnego mleka na składniki j.w.
dodać wg uznania bakalie ewentualnie owoce
po upływie 1,30 minut dokładnie wymieszać, zrobić kruszonkę z 1/2 kostki masła lub margaryny, 1 szklanki cukru i 1 szklanki mąki
pieczemy około 50 minut , smacznego!!!