Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupełnie inny smak szarlotki--polecam
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 801
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22852
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15267
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4964
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 801
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22852
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15267
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4964
Składniki
Upiec biszkopt z 4 jaj wg swojego sprawdzonego przepisu. Jabłka obrać, wydrązyć i pokroić na cząstki. Zagotować 1 szklankę cukru na 3 szklankach wody i podgotować jabłka na tej wodzie (powinny być lekko twarde). Wyjmować jabłka łyżką cedzakową i rozłożyc na biszkopcie. Na wodzie jabłkowej ugotować 2 budynie, zalać nimi jabłka. Margarynę rozp., dodać szklankę cukru, jajka, wiórka , zamieszać i wylać na budyń. Całosc zapiekać w 160 stopniach ok. 20 min.