Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Składniki
Olej i mleko podgżać dodać cuier zmiksować dodać resztę składnikuw i zmiksować n agładką masę. Piec 160 c pżez 45-50 minut. (można przełożyć kremem lub śmietaną.)
polewa Masło stopić w rondelku. Dodać cukier i wodę. Rondelek wasawić do większego garnka z wrzątkiem i ogrzewać, cały czas mieszając , aż powstanie dość gesta i gładka masa
Ciasto polać polewą