Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, łatwe i baaardzo smaczne
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wszytkie składniki razem zagnieść (jeśli ciasto bedzie sie kleić to można dodać mąki). Następnie podzielić ciasto na 2 cz. Jedną część rozwałkować i połozyć na blasze. Pokłuć widelcem a nastepnie ułożć owoce. Owoce posypac cukrem i cynamonem. Nastepnie rozwałkowac 2 cz. ciasta i ułozyc na owocach, również pokłuć je widelcem. Piec w nagrzanym piekarniku ok 1h. (180 st.)