Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424856
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424856
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
do miski wlewamy esencje herbaty, miód, 0,5 szkl. cukru łączymy. Potem dodajemy żółtka. mąkę, sodę oczyszczoną, olej, proszek do piecz. i mieszamy wszystko razem mikserem. wylewamy na blachę i pieczemy 30 min w 180 stopniach
galaretkę rozpuszczamy w szkl. wody.
masa: 0,5 margaryny, 1 szkl cukru, 2 łyżki kakao zagotować, potem dodać 3 łyżki śmietany. gdy galaretka zacznie tężeć to wlewamy ją do masy i wszystko to łączymy.
ciasto przekroić na pół i przełożyć masą. smacznego