Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10462
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336790
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4411
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423959
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10462
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336790
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4411
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423959
Składniki
szklanka cukru , kostka margaryny , 6 żółtek , szklanka mąki i 2 łyżki proszku do pieczenia łączymy razem i dzielimy na 2 części . Rozłożyć na 2 równe foremki i posmarować powidłami.6 białek ubić z 1 szklanką cukru.Ubitą pianę z cukrem rozłożyć na 2 formy i posypać orzechami włoskimi.Krem 2 budynie waniliowe ugotować .Jak przestygnie utrzeć z 1 kostką masła . Na upieczone i wystygnięte ciasto rozłożyć krem a drugim ciastem przykryć wierzch , można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową