Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto
Wstawić na 1/2 godziny do zamrażarki
Wysmarowaną tłuszczem blachę wykleić 2/3 porcji ciasta.Ułożyć jakieś owoce (potarte jabłka,masę serową,makową,śliwki,itp.)Resztą ciasta wykleić wierzch urywając kawałki i luźno układając. Wstawić do nagrzanego do 180 st.C na ok.45min. piekarnika