Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mój syn twierdzi,ze ma smak waty cukrowej
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10987
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5400
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13255
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5016
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10987
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5400
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13255
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5016
Składniki
Miksujemy jaja z cukrem.Dodajemy mąkę i proszek do pieczenia.Możemy jabłka nałożyć na ciasto.Pieczemy formie tortownica w tem. 160 st. C 50 minut.