Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mój syn twierdzi,ze ma smak waty cukrowej
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2666
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2666
Składniki
Miksujemy jaja z cukrem.Dodajemy mąkę i proszek do pieczenia.Możemy jabłka nałożyć na ciasto.Pieczemy formie tortownica w tem. 160 st. C 50 minut.