Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421359
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2094
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421359
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2053
Składniki
Mąkę, proszek, margarynę posiekać. Jajka ubić z cukrem i dodać do mąki, proszku i margaryny. Wyrobić ciasto i podzielić na dwie części.
Rozwałkować. Pierwszą część położyć na wysmarowaną blachę i ułożyć na niej pokrojone w plastry jabłka - zalać gorącym budyniem. Przykryć drugą częścią ciasta.
Piec ok. 1 godziny w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.