Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepyszne ciasto.
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1404
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 151
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 314
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 165
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3526
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1404
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 151
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 314
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 165
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3526
Składniki
Mąkę, proszek i margarynę posiekac jajka z cukrem ubic i dodac do mąki i wyrobic ciasto. wyrobione ciasto podzielic na 1/3 i 2/3. Większą częśc wyłozyc dno blachy, jabłka pokroic na cienkie plastrki i na to wylac gorący budyń. Pozostałą część rozwałkować i przykryć. Piec około 1 godziny w temperaturze 200 stopni.