Desery Przepis na:
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Mąkę, proszek i margarynę posiekac jajka z cukrem ubic i dodac do mąki i wyrobic ciasto. wyrobione ciasto podzielic na 1/3 i 2/3. Większą częśc wyłozyc dno blachy, jabłka pokroic na cienkie plastrki i na to wylac gorący budyń. Pozostałą część rozwałkować i przykryć. Piec około 1 godziny w temperaturze 200 stopni.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Barbarelka36 03 grudnia 2008Zgłoś do usunięcia
Gościu z 17.02, godz. 11.18 BREDZISZ!!!! Ja zrobiłam dzisiaj to ciasto i jest super!!! A ty faktycznie najpierw upiecz a potem krytykuj! JEST PYCHA! Ja dałam jeszcze polewę czekoladową.0 Kto głosował? | Odpowiedz