Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepyszne ciasto.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2511
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 200
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 223
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2511
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 200
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 223
Składniki
Mąkę, proszek i margarynę posiekac jajka z cukrem ubic i dodac do mąki i wyrobic ciasto. wyrobione ciasto podzielic na 1/3 i 2/3. Większą częśc wyłozyc dno blachy, jabłka pokroic na cienkie plastrki i na to wylac gorący budyń. Pozostałą część rozwałkować i przykryć. Piec około 1 godziny w temperaturze 200 stopni.