Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepyszne ciasto.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1544
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1544
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2053
Składniki
Mąkę, proszek i margarynę posiekac jajka z cukrem ubic i dodac do mąki i wyrobic ciasto. wyrobione ciasto podzielic na 1/3 i 2/3. Większą częśc wyłozyc dno blachy, jabłka pokroic na cienkie plastrki i na to wylac gorący budyń. Pozostałą część rozwałkować i przykryć. Piec około 1 godziny w temperaturze 200 stopni.