Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto z kiwi i kremem"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1810
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 284
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1810
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 284
Składniki
Ubij białka. Dodaj resztę składników ciasta. Upiecz biszkopt. Kiedy ostygnie, przekrój na 2 placki.
Krem: ugotuj kisiele w 3 szklankach wody. Wsyp galaretkę, wymieszaj. Ostudź. Zmiksuj z masłem.
Pianka: galaretki rozpuść w 2 szkl. wrzątku. Ostudź. Połącz z ubitą śmietaną. Ciasto posmaruj kremem, połóż plasterki kiwi. Nakryj drugim plackiem. Wierzch pokryj pianką i owocami.
<strong>Porcje: 15 Przygot. 80 min, Cena: 1,25 zł, Kalorie 165</strong>Źródło: Bella Relaks