Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto z kiwi i kremem"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1242
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1242
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Ubij białka. Dodaj resztę składników ciasta. Upiecz biszkopt. Kiedy ostygnie, przekrój na 2 placki.
Krem: ugotuj kisiele w 3 szklankach wody. Wsyp galaretkę, wymieszaj. Ostudź. Zmiksuj z masłem.
Pianka: galaretki rozpuść w 2 szkl. wrzątku. Ostudź. Połącz z ubitą śmietaną. Ciasto posmaruj kremem, połóż plasterki kiwi. Nakryj drugim plackiem. Wierzch pokryj pianką i owocami.
<strong>Porcje: 15 Przygot. 80 min, Cena: 1,25 zł, Kalorie 165</strong>Źródło: Bella Relaks