Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1304
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113576
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1304
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113576
Składniki
UPIEC BISZKOPT Z 4 JAJEK WG SWOJEGO ULUBIONEGO PRZEPISU
MASA TRUSKAWKOWA: MASŁO ROZPUŚCIĆ W GARNKU /UWAZAĆ ŻEBY NIE PRZYPALIĆ/, DODAĆ POKROJONE TRUSKAWKI LUB INNE OWOCE, CHWILĘ GOTOWAĆ,NASTĘPNIE DODAĆ 2 GALARETKI /NIE GOTOWAĆ/ DOBRZE WYMIESZAĆ, TĘŻEJĄCĄ MASĘ WYŁOŻYĆ NA BISZKOPT
PIANKA: GALARETKĘ ROZPUŚCIĆ W 1 SZKLANCE GORĄCEJ WODY, POZOSTAWIĆ DO LEKKIEGO STĘŻENIA, UBIĆ ŚMIETANĘ, DODAĆ CUKIER I TĘŻEJĄCĄ GALARETKĘ, WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAĆ, WYŁOŻYĆ NA CIASTO I DO LODÓWKI NA OK 2 GODZINY