Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto z porzeczkami"
Deser dla cukrzyka powinien mieć niski indeks gimniczny, dlatego chcąc go pr...
Odsłon: 78
Jaki jest przepis na dobry rosół? Musi być z pewnością prosty w przygotowaniu...
Odsłon: 1092
Deser dla cukrzyka powinien mieć niski indeks gimniczny, dlatego chcąc go pr...
Odsłon: 78
Jaki jest przepis na dobry rosół? Musi być z pewnością prosty w przygotowaniu...
Odsłon: 1092
Składniki
Przepis przysłała Agata Skiba z Łabędziowa.
Ciasto: białka ubij z cukrem. Dodaj żółtka, wsyp mąkę, kisiel i proszek, wlej olej, połącz. Piecz 30 min w 180°C. Ostudź, przekrój na pół. Masa: kremówkę, bitą śmietanę i cukier puder ubij. Galaretkę rozpuść w pół szklanki wody, połącz z masą. Spód ciasta posmaruj dżemem i połową masy. Ułóż ciasto, posmaruj dże mem i resztą masy. Ułóż porzeczki, zalej tężejącymi galaretkami.Źródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Desery
Desery
Kruszonka
Desery
Ciasto drożdżowe
Desery
Drożdżówki ze śliwkami i z serem
Desery
Deser dla cukrzyka
Kruszonka
Chciałabym podzielić się z Wami moim przepisem na smaczną, prosta w przygotow...
Odsłon: 26
Ciasto drożdżowe
Podaję mój przepis na ciasto drożdżowe które mnie nigdy nie zawiodło.
Odsłon: 29