Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto latwe do wykonania, tanie, i mozna go zrobic ze wszyskich owocow sezonowych
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1257
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1257
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
Składniki
zagniesc wszystkie skadniki, bardzo krotko wyrobic, rozwalkowac , rozlozyc na papierze do pieczenia na duzej blasze. Pokrojony rabarbar rozlozyc na rozwalkowane ciasto, mozna lekko posypac cynamonem. piec w temp.190°- 30 min. 3 bialka ubic z 150 g cukru na sztywna piane rozsmarowac na podpieczone ciasto, zapiec jeszcze 15-20 min. w temp. 175°. mozna zrobic kruszonke w zamian bezy.