Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto latwe do wykonania, tanie, i mozna go zrobic ze wszyskich owocow sezonowych
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3825
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3825
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
zagniesc wszystkie skadniki, bardzo krotko wyrobic, rozwalkowac , rozlozyc na papierze do pieczenia na duzej blasze. Pokrojony rabarbar rozlozyc na rozwalkowane ciasto, mozna lekko posypac cynamonem. piec w temp.190°- 30 min. 3 bialka ubic z 150 g cukru na sztywna piane rozsmarowac na podpieczone ciasto, zapiec jeszcze 15-20 min. w temp. 175°. mozna zrobic kruszonke w zamian bezy.