Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SŁODZIUTKIE-w sam raz dla łakomczuchów
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1191
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13682
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7911
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1191
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13682
Składniki
mleko słodzone nie wyjmujac z puszki gotować 2,5 godz
masło, margaryne, mleko i cukier zagotować.dodac słonecznik i ponownie zagotować
następnie wyłożyć na folii aluminiowej na blaszce i piec ok.10 min w temperaturze 180st.C.Jak wystygnie pokruszyć
do słodzonego mleka dodac pokruszony słonecznik i wymieszać
wyłożyć na biszkopt i ozdobić polewa czekoladową.Smacznego