Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3500
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3500
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
Upiec biszkopt. Gotować mleko skondensowane 3 godz cały czas musi być zanurzone w wodzie. Kupienie gotowej krówki w puszcze równa się zaoszczędzeniem czasu.
1/2 kostki margaryny roztopić na wolnym ogniu, dodać słonecznik i 4 łyżki mleka. Wymieszać. Smażyć ok 10 min. Następnie włożyć na blaszkę i mieszając co jakiś czas, zapiec w piekarniku na zloty kolor. 2 kostki margaryny utrzeć, dodać przestudzone mleko albo gotowa krówkę i słonecznik. Wyłożyć na biszkopt. śnieżkę ubić i pod koniec ubijania dodać fix dalej ubijać aż uzyskamy pożądana konsystencje. wyłożyć na masę.