Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4565
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4565
Składniki
Upiec biszkopt. Gotować mleko skondensowane 3 godz cały czas musi być zanurzone w wodzie. Kupienie gotowej krówki w puszcze równa się zaoszczędzeniem czasu.
1/2 kostki margaryny roztopić na wolnym ogniu, dodać słonecznik i 4 łyżki mleka. Wymieszać. Smażyć ok 10 min. Następnie włożyć na blaszkę i mieszając co jakiś czas, zapiec w piekarniku na zloty kolor. 2 kostki margaryny utrzeć, dodać przestudzone mleko albo gotowa krówkę i słonecznik. Wyłożyć na biszkopt. śnieżkę ubić i pod koniec ubijania dodać fix dalej ubijać aż uzyskamy pożądana konsystencje. wyłożyć na masę.