Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
garnek, szklanki, łyżka i łyżka drewniana, forma/blaszka/inne naczynie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Wodę, margarynę, cukier, cukier wanilinowy i kakao zagotować i odstawić do przestygnięcia.
Następnie dodać mleko w proszku szybko mieszając. Gotową masę wylać do formy i wstawić na kilka godzin do lodówki. Można dodać pokruszone herbatniki, bakalie itp.