Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
garnek, szklanki, łyżka i łyżka drewniana, forma/blaszka/inne naczynie
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 209
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 209
Składniki
Wodę, margarynę, cukier, cukier wanilinowy i kakao zagotować i odstawić do przestygnięcia.
Następnie dodać mleko w proszku szybko mieszając. Gotową masę wylać do formy i wstawić na kilka godzin do lodówki. Można dodać pokruszone herbatniki, bakalie itp.