Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser budyniowy z jagodami"
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6103
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 186
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 147
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 279
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 472
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6103
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 186
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 147
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 279
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 472
Składniki
Jagody mrożone rozmroź, te z kompotu lekko osącz na sicie. Połową jagód wyłóż cztery salaterki. Czekoladę zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Budyń ugotuj na mleku zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Napełnij salaterki budyniem, posyp pozostałymi jagodami. Deserki posyp startą czekoladą.
<strong>Czas przygotowania: 14 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 1,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie