Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser budyniowy z jagodami"
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2161
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 814
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2161
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 814
Składniki
Jagody mrożone rozmroź, te z kompotu lekko osącz na sicie. Połową jagód wyłóż cztery salaterki. Czekoladę zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Budyń ugotuj na mleku zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Napełnij salaterki budyniem, posyp pozostałymi jagodami. Deserki posyp startą czekoladą.
<strong>Czas przygotowania: 14 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 1,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie