Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser budyniowy z jagodami"
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Jagody mrożone rozmroź, te z kompotu lekko osącz na sicie. Połową jagód wyłóż cztery salaterki. Czekoladę zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Budyń ugotuj na mleku zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Napełnij salaterki budyniem, posyp pozostałymi jagodami. Deserki posyp startą czekoladą.
<strong>Czas przygotowania: 14 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 1,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie