Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser budyniowy z jagodami"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Jagody mrożone rozmroź, te z kompotu lekko osącz na sicie. Połową jagód wyłóż cztery salaterki. Czekoladę zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Budyń ugotuj na mleku zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Napełnij salaterki budyniem, posyp pozostałymi jagodami. Deserki posyp startą czekoladą.
<strong>Czas przygotowania: 14 min. Ilość porcji: 4. Cena za porcję: 1,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie