Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników sernika i makowca :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4825
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30954
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3654
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4825
Składniki
żelatynę zalewamy 1/3 szklanki wrzącej wody mieszamy do całkoitego rozpuszczenia śmietanę ubijamy z cukrem cukrem waniliowym łączymy z serkiem płynną żelatyną dodajemy mielony mak masę mieszamy foremki smarujemy olejem przekładamy masę deser dajemy do lodówki na 2 godziny Smacznego :)