Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3620
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 462
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 187
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5596
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1166
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 470
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3620
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 462
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 187
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5596
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1166
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 470
Składniki
Sok z ananasa dopełnić do 800 ml winem i zagotować, dołożyć 2 budynie i 4 łyżki cukru. Do gotowego budyniu dołożyć pokrojony ananas i wymieszać. Następnie jeszcze raz zagotować. Ochłodzić. 400 ml śmietany ubić i wymieszać z zimną masą. Podawać mocno schłodzone