Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Deser truskawkowo-jogurtowy"
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 737
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1519
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6053
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8909
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 737
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1519
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6053
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8909
Składniki
Wiórki wymieszaj z cukrem pudrem. Obramowania pucharków zwilż ciepłą wodą, zanurzaj je w wiórkach i cukrze. Truskawki umyj, usuń szypułki. Owoce duś kilka minut z cukrem. Zlej sok. Owoce zmiksuj z jogurtem.
Na dno pucharków nalej trochę soku, wlej mus, na wierzchu zrób z sosu serduszka. Deser udekoruj owocami i listkami mięty. Chłodź w lodówce.Źródło: Dobry Tydzień