Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1090
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1069
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13017
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1090
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1069
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13017
Składniki
Obrane i pokrojone w cząstki jabłka układamy w naczyniu żaroodpornym posypujemy rodzynkami
Z cukru i mąki robimy kruszonkę, posypujemy nią owoce.
Pieczemy w średnio nagrzanym piekarniku, aż wierzch się zarumieni.
Deser podawać na ciepło , polany śmietaną