Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1728
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15146
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3804
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8934
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1728
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15146
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3804
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8934
Składniki
Obrane i pokrojone w cząstki jabłka układamy w naczyniu żaroodpornym posypujemy rodzynkami
Z cukru i mąki robimy kruszonkę, posypujemy nią owoce.
Pieczemy w średnio nagrzanym piekarniku, aż wierzch się zarumieni.
Deser podawać na ciepło , polany śmietaną