Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo szybkie! Niezwykle latwe! Jesli sa skladniki mozna przygotowac jak goscie sa juz w domu! No i smaczny!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Mieszamy razem za pomoca miksera na wolnych obrotych oba rodzaje sera.Do tego dodajemy ubita sztywno smietane.
Ser rozkladamy w naczyniu szklanym plaskim,mozna wykorzystac zaroodporne.Wylac na calosci sos do lodow.Nastepnie wysypac migdaly,mozna je uprazyc,ale niekoniecznie.Deser nakladaja goscie sami za pomoca duzej lyzki na talerzyki.Mozna tez przygotowac deser dla kazdego osobno w pucharkach,ale pierwsza wersja jest szbsza.