Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny smak a do tego samo zdrowie;)
Skrobiemy mango ( musi być dojrzałe czyli mięciutkie wtedy jest słodkie i pyszne)
Robimy galaretkę i zalewamy pokrojone mango w misce
Gdy stężeje rozkładamy w miseczki czy jakieś szklaneczki
Można od razu zalewać owoce w miseczkach,należy tylko zostawić miejsce na resztę składników
Wyjmujemy zawartość mleczka kokosowego do miski i dodajemy 4 łyżki nasion chia ,mieszamy i odstawiamy do lodówkin na około 30 minut
Następnie dodajemy miód i energicznie mieszamy
Następnie łyżka nakładamy miksturkę na galaretkę i można udekorować mieloną wanilią lub bananami czy mango
Smacznego
Witajcie :) Dzisiaj znowu częstuję sernikiem, również pysznym jak tydzień tem...
Odsłon: 3059
Kolejny szybki obiadek przedświąteczny. Dzisiejsza potrawa jest pyszna, aroma...
Odsłon: 1626
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 49
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 58
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 4396
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 203
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 90
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 49
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 58
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 4396
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 203
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 90
Składniki
Skrobiemy mango ( musi być dojrzałe czyli mięciutkie wtedy jest słodkie i pyszne) Robimy galaretkę i zalewamy pokrojone mango w misce Gdy stężeje rozkładamy w miseczki czy jakieś szklaneczki Można od razu zalewać owoce w miseczkach,należy tylko zostawić miejsce na resztę składników
Wyjmujemy zawartość mleczka kokosowego do miski i dodajemy 4 łyżki nasion chia ,mieszamy i odstawiamy do lodówkin na około 30 minut
Następnie dodajemy miód i energicznie mieszamy Następnie łyżka nakładamy miksturkę na galaretkę i można udekorować mieloną wanilią lub bananami czy mango Smacznego
Przepisy Desery
Desery
Mój mocno bakaliowy keks
Desery
Krucha szarlotka
Desery
Bułeczki z malinami, imbirem i kardamonem
Desery
Rolada marengowa z bitą śmietaną jagodami i porzeczkami
Mój mocno bakaliowy keks
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 58
Krucha szarlotka
Szybka i krucha szarlotka, każdy może ją upiec.
Odsłon: 165