Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny smak a do tego samo zdrowie;)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38754
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 401
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 165
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9250
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38754
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 401
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 165
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9250
Składniki
Skrobiemy mango ( musi być dojrzałe czyli mięciutkie wtedy jest słodkie i pyszne) Robimy galaretkę i zalewamy pokrojone mango w misce Gdy stężeje rozkładamy w miseczki czy jakieś szklaneczki Można od razu zalewać owoce w miseczkach,należy tylko zostawić miejsce na resztę składników
Wyjmujemy zawartość mleczka kokosowego do miski i dodajemy 4 łyżki nasion chia ,mieszamy i odstawiamy do lodówkin na około 30 minut
Następnie dodajemy miód i energicznie mieszamy Następnie łyżka nakładamy miksturkę na galaretkę i można udekorować mieloną wanilią lub bananami czy mango Smacznego