Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Deser z serków homogenizowanych i galaretek"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8639
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8639
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Składniki
Każdą galaretkę rozpuść w 1,5 szklanki gorącej wody, wystudź, wstaw do lodówki. Twaróg zmiksuj z cukrem pudrem. Żelatynę zalej 1/4 szklanki zimnej wody, odstaw. Podgrzej, wystudź. Dodaj do masy serowej, wymieszaj.
Galaretki pokrój w kostkę, wymieszaj z masą serową. Całość przenieś do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do lodówki na 2 godziny.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień