Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Deser z serków homogenizowanych i galaretek"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1438
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1605
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1438
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1605
Składniki
Każdą galaretkę rozpuść w 1,5 szklanki gorącej wody, wystudź, wstaw do lodówki. Twaróg zmiksuj z cukrem pudrem. Żelatynę zalej 1/4 szklanki zimnej wody, odstaw. Podgrzej, wystudź. Dodaj do masy serowej, wymieszaj.
Galaretki pokrój w kostkę, wymieszaj z masą serową. Całość przenieś do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do lodówki na 2 godziny.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień