Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Deserowa tęcza"
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Składniki
Podgrzej żółtka, cukier i mleko. Wymieszaj. 2. Żelatynę rozpuść w 3 łyżkach wody, wystudź, wlej do kremu. 3. Podziel na 2 porcje. Do jednej dodaj morele, do drugiej truskawki. 4. Wlej warstwami, dodaj bitą śmietanę.
<strong>Urszula Świeca z Hrubieszowa</strong>Źródło: Super TV