Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Drożdżówki z serem"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Zagnieć ciasta. Nakryj, odstaw, aby wyrosło. W tym czasie przygotuj nadzienie serowe. Przełóż wymienione do miski i starannie wymieszaj, aby masa była gładka.
Podziel ciasto na 15 kawałków. Uformuj z nich kule. Dnem małej szklanki wyciśnij w każdej otwór. Włóż trochę masy serowej. Posmaruj jajkiem. Piecz ok. 20 minut w temp. 180°C.
Porcje 15. 85 min. Cena 1,30 zł. Kalorie 254 kcal.Źródło: Bella Relaks