Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1600
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 564
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1600
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 564
Składniki
Do formy wlać najpierw białe ciasto ,a potem ciemne
Jabłka obrać i pokroić na kawałki.Układać na ciasto ciemne lekko wciskając
Piec w 180 stopniach przez 40 minut
Polewa[krem] budyń ugotować z mlekiem.Gdy wystygnie utrzeć z margaryną.Polać nim zimne ciasto