Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7216
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7216
Składniki
Do formy wlać najpierw białe ciasto ,a potem ciemne
Jabłka obrać i pokroić na kawałki.Układać na ciasto ciemne lekko wciskając
Piec w 180 stopniach przez 40 minut
Polewa[krem] budyń ugotować z mlekiem.Gdy wystygnie utrzeć z margaryną.Polać nim zimne ciasto