Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faworki
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 53
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 57
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 51
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 53
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 57
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 51
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem dodać śmietane,spirytus i wymieszac z mąką. ciasto dobrze wyrobić. rozwałkować,kroić w paski szerokosci ok. 5 cm i długości ok 10 cm. w środku naciąć i przekładać przez dziurke jeden koniec ciasta.smażyc na głębokim oleju na złoty kolor