Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Afganska wersja budyniu, o wyrazistym korzennym smaku I nutce rozanej.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10363
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12799
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4559
Składniki
mleko zagotowac z cukrem, kardamonem I woda rozana
w miseczce rozmieszac skrobie z woda
wlac mieszanke do mleka, mieszac ciagle, aby nie przypalilo sie, I nie bylo grudek… zagotowac jak zgestnieje ok 2 min
dodac migdaly lub inne orzechy i wymieszac
przelac do salaterek I poczekac az ostygna… smacznego