Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pewnie wielu z Was poszukiwało dobrego przepisu na gofry. Żeby wychodziły tak jak te "z budki". Te które robię wychodzą chyba nawet lepsze!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3855
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414784
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3855
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414784
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Składniki
Masło rozpuściłam i ostudziłam. Wszystkie składniki wymieszałam w jednej misce i wyrobiłam masę robotem ręcznym. Nakładałam łyżką wazową do gofrownicy. Mam gofrownicę 1000W i smażyłam na max mocy. Gofrownice są różne. Ja swoją przed użyciem posmarowałam olejem - zmoczyłam kawałek ręcznika kuchennego w oleju i smarowałam kratkę.