Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pewnie wielu z Was poszukiwało dobrego przepisu na gofry. Żeby wychodziły tak jak te "z budki". Te które robię wychodzą chyba nawet lepsze!
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 357
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 357
Składniki
Masło rozpuściłam i ostudziłam. Wszystkie składniki wymieszałam w jednej misce i wyrobiłam masę robotem ręcznym. Nakładałam łyżką wazową do gofrownicy. Mam gofrownicę 1000W i smażyłam na max mocy. Gofrownice są różne. Ja swoją przed użyciem posmarowałam olejem - zmoczyłam kawałek ręcznika kuchennego w oleju i smarowałam kratkę.