Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i słodkie ;D I jest z gazetki Barbie
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36076
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 184
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 321
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 398
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36076
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 184
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 321
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 398
Składniki
Wymięszaj masło i cukir. Dodawaj po kolei, nie przestając mieszać, przesypaną przez sito mąkę, sól i jajka. Pozostaw ciasto na 10 minut. Wlej 1-2 łyżki ciasta na rozgrzaną gofrownicę i zamknij pokrywkę. Upieczone na złocisty kolor gofry wyjmin i ostudź.
Wskazówka: Możesz zrobić wieżę z gofrów, pokrywając kolejne warstwy owocami i bitą śmietaną.