Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i słodkie ;D I jest z gazetki Barbie
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 456
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113071
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 456
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Wymięszaj masło i cukir. Dodawaj po kolei, nie przestając mieszać, przesypaną przez sito mąkę, sól i jajka. Pozostaw ciasto na 10 minut. Wlej 1-2 łyżki ciasta na rozgrzaną gofrownicę i zamknij pokrywkę. Upieczone na złocisty kolor gofry wyjmin i ostudź.
Wskazówka: Możesz zrobić wieżę z gofrów, pokrywając kolejne warstwy owocami i bitą śmietaną.