Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka zapiekane pod kruszonką to przepyszny pomysł na szybki w wykonaniu deser. Miłośnicy szarlotek i cynamonu będą zachwyceni tym smakiem, aromatem i prostotą. To jest takie mini ekspresowe wykonanie szarlotki. Podawałam mój deser na ciepło z bitą śmietaną, ale można dodatkowo zaserwować do tego lody. Zachęcam by upiec takie jabłka, są przepyszne! Składniki wystarczają na porcję dla 3 osób.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3520
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 841
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 29
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3520
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 116
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 841
Składniki
Jabłka pokroiłam w kostkę i wyłożyłam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Posypałam cukrem i cynamonem.
Zrobiłam kruszonkę z masła, mąki i cukru. Oprószyłam tak przygotowaną kruszonką jabłka. Zapiekałam bez przykrycia 30 minut w 200 stopniach.
Podawałam z bitą śmietaną.