Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane po 18. miesiącu"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30919
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3639
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1139
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30919
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3639
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1139
Składniki
Jajka umyj, sparz i ugotuj na twardo. Przekrój je na pół i wyjmij żółtka.
Żółtka połącz z rybą, jogurtem, majonezem, 1/2 łyżki przecieru pomidorowego i 1 łyżeczką szczypiorku. Dodaj kilka kropel soku z cytryny.
Od spodu każdej połówki jajka odetnij cienki plasterek, aby dziecku łatwiej było je zjeść.
Wypełnij wydrążone białka masą i ułóż na liściach sałaty. Ozdób koperkiem.Źródło: Mam dziecko