Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, czekoladowa gryczanka, najlepiej smakuje z jesiennymi owocami - figami, gruszkami czy węgierkami. Idealna jako deser, czy śniadanie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2635
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421752
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2149
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2635
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421752
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2149
Składniki
Kaszę ugotuj na mleku.
Kiedy kasza będzie już bardzo miękka, dodaj wiorki, kakao i syrop klonowy. Wymieszaj. Jeśli wolisz rzadszą konsystencję, dolej więcej mleka.
Na tym etapie możesz zblendować całość, powstanie wtedy budyń.
Gryczankę przełóż do miseczki. Udekoruj masłem orzechowym i kawałkami owoców.