Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, czekoladowa gryczanka, najlepiej smakuje z jesiennymi owocami - figami, gruszkami czy węgierkami. Idealna jako deser, czy śniadanie.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2315
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18070
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2048
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2315
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18070
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2048
Składniki
Kaszę ugotuj na mleku.
Kiedy kasza będzie już bardzo miękka, dodaj wiorki, kakao i syrop klonowy. Wymieszaj. Jeśli wolisz rzadszą konsystencję, dolej więcej mleka.
Na tym etapie możesz zblendować całość, powstanie wtedy budyń.
Gryczankę przełóż do miseczki. Udekoruj masłem orzechowym i kawałkami owoców.