Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, czekoladowa gryczanka, najlepiej smakuje z jesiennymi owocami - figami, gruszkami czy węgierkami. Idealna jako deser, czy śniadanie.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 167
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 979
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8760
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3092
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 167
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 979
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8760
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3092
Składniki
Kaszę ugotuj na mleku.
Kiedy kasza będzie już bardzo miękka, dodaj wiorki, kakao i syrop klonowy. Wymieszaj. Jeśli wolisz rzadszą konsystencję, dolej więcej mleka.
Na tym etapie możesz zblendować całość, powstanie wtedy budyń.
Gryczankę przełóż do miseczki. Udekoruj masłem orzechowym i kawałkami owoców.