Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek na cieplutkie dni.A poza tym nie tuczący.Polecam osobom odchudzającym się.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 783
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 120
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 154
Polecam.
Odsłon: 783
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 120
Składniki
Spód i brzegi tortownicy wyłożyć folią aluminiową.Z pomarańczy zetrzeć skórkę.Miąższ pociąć w grube plasterki.Wyłożyć nimi cały spód tortownicy( układać tak aby zachodziły na siebie).
Jogurt przelać do miski.Dodać skórkę pomarańczową i cukier puder.Truskawki pokroić na połówki a morele na ćwiartki.Żelatynę rozpuścić w kilku łyżkach wody(wrzątek) i połączyć z jogurtem-można zmiksować.Masę połączyć z owocami i przelać do tortownicy.Schładzać 3 godz.Udekorować na konieć dowolnymi owocami.