Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Knedle ze szpinakiem"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9878
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2517
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1661
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 611
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3783
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9878
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2517
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1661
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 611
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3783
Składniki
Bułki pokroić jak najdrobniej, skropić wodą. Szpinak umyć w kilku wodach, przebrać, wrzucić na osolony wrzątek, gotować 1-2 min, odcedzić, wystudzić. Zmiksować z jajkami, dodać sól, pieprz, tartą gałkę, siekane zioła i zalać tą mieszaniną pokrojone bułki.
Cebulę drobno posiekać, zeszklić na oleju, dodać do miski z masą szpinakowo-bułkową, dosypać bułkę tartą i ser. Przykryć i odstawić na 15 minut.
Z masy formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Gotować we wrzątku ok. 5 minut.
ok. 50 minut.Źródło: Twoje Imperium