Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1220
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 419
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
Bilaka ubić, następnie dodać cukier i ciągle ubijać, pod koniec ubijania dodać wiórki i skórkę z cytryny. Wszystko delikatnie wymieszać.
Na natłuszczoną blachę nakładać łyżeczką masę formując stożki. Piec ok. 20 minut w temp. 160-180 C. Po wystygnieciu można udekorować czekolada. Smacznego.