Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2471
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18207
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2471
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18207
Składniki
Bilaka ubić, następnie dodać cukier i ciągle ubijać, pod koniec ubijania dodać wiórki i skórkę z cytryny. Wszystko delikatnie wymieszać.
Na natłuszczoną blachę nakładać łyżeczką masę formując stożki. Piec ok. 20 minut w temp. 160-180 C. Po wystygnieciu można udekorować czekolada. Smacznego.