Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Masa;ubic ½ litry śmietanki 30%podzielić na dwie części.Do jednej dodać galaretkę wiśniową(u mnie jest niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl. wody,a do drugiej galaretkę agrestową(też niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl.wody. NA wierzch zrobić polewę Na piankę z galaretką poukładałam jeszcze galaretki cukrowe kolorowe w kosteczke.
Połowa ciasta żółtego pianka różowa( u mnie niebieskie)-ciasto makowe z powidłem-zielone mleczko zielone(nie bieskie)-Druga połowa ciasta żółtego na wierzch polewa czekoladowa